استان تهران میزبان برگزاری ۱۰ رشته ورزشی در سومین المپیاد استعدادهای برتر
به گزارش انجمن گلف، مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در نشست خبری که امروز در محل این اداره کل برگزار شد، اظهار داشت: سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور از روز جمعه در ۲۲ رشته ورزشی در استادیوم آزادی افتتاح می گردد که استان تهران با مشارکت ۵ هزار ورزشکار میزبان ۱۰ رشته ورزشی خواهد بود.
به گزارش انجمن گلف به نقل از ایسنا، علی جوادی در نشست خبری که امروز چهارشنبه ۶ مهر در جهت سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور برگزار شد، اظهار داشت: پس از وقفه چند ساله که به علت کرونا در برگزاری المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور داشتیم، با همکاری تمام بخش های اداره کل ورزش و جوانان استان تهران و مسئولین متولی امر در وزارت ورزش و جوانان، سومین المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور از روز جمعه ۸ مهر با برگزاری مراسم افتتاحیه در استادیوم آزادی شروع می شود و به مدت یک ماه ادامه می یابد.
وی اظهار داشت: این المپیاد بیشتر در رشته هایی برگزار می شود که شانس زیادی برای کسب مدال در بازی های آسیایی دارند، ازاین رو خروجی استعدادهای رشته های مختلف به تیم های ملی دعوت خواهند شد.
جوادی خاطرنشان کرد: این المپیاد یک المپیک کوچک برای کشور است که در ۲۲ رشته ورزشی برگزار می گردد که استان تهران در ۱۰ رشته ورزشی و با جمعیتی بالغ بر ۵ هزار ورزشکار دختر و پسر در این المپیاد شرکت خواهد نمود که البته تعداد ورزشکاران پسر بیشتر از دختران است.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران همینطور در مورد میزان اعتبارات پیشبینی شده برای برگزاری سومین دوره المپیاد استعدادهای برتر ورزش کشور، اضافه کرد: طبق برآوردی که داشتیم حدود یک سوم اعتبارات تأمین شده و مابقی اعتبارات هم با کمک حامیان مالی تأمین خواهد شد، تلاش بر اینست که این مسابقات را در خور شان میزبانی استان تهران برگزار نماییم.
مدیرکل ورزش و جوانان استان تهران در رابطه با انتقاد بعضی از ورزشکاران تهرانی از عدم توجه این اداره کل بعد از تعویق بازی های آسیایی و پاراآسیایی اظهار داشت: به اذعان روسای هیئت ها و خود ورزشکاران بیشترین حضور در اردوهای تیم ملی در زمان ما بوده است. ما برای آن ورزشکار مورد نظر سه بار خواستیم که پیش او برویم، اما محل اردویش به شهر دیگری رفت. ما برای ورزشکاران زیادی جلسه و برنامه داشته ایم تا حامی آنها باشیم. بیشترین حجم کمک به هیئت ها در زمان شش ماهه حضور من بوده است و تلاش کرده ایم به شکل های مختلف از آنها حمایت نماییم.
وی در رابطه با وضعیت استادیوم های مختلف در پایتخت اظهار داشت: دولت برپایه قانونی که وجود دارد، اعلام نموده که اماکن ورزشی باید از راه فرآیندهای مشخص در اختیار بخش خصوصی قرار بگیرد و این کار سرعت خوبی در دوران کنونی گرفته است. دولت قابلیت اداره همه اماکن ورزشی خودش را ندارد، پس باید از حضور بخش خصوصی صلاحیت دار بهره ببریم. البته بسیاری از اماکن ورزشی تهران با عنوان پشتیبانی از ورزش قهرمانی و ایجاد پایگاه قهرمانی، از این فرایند خارج شد. برای مثال از دل همان استخر که در دست پایگاه قهرمانی باقی ماند، یک ورزشکار خوب خارج شد که رکورد کشور را هم جابجا کرد. ما در اینباره محدودیت های قانونی هم داریم. برای مثال استقلال و پرسپولیس خصوصی شده اند و ما نمی توانیم مستقیم اماکنی را در اختیارشان بگذاریم، اما با اختیاراتی که داریم، از توسعه ورزش آنها حمایت می نماییم. این دو باشگاه باید در رشته های دیگر هم تیمداری کنند؛ همان اتفاقی که در گذشته هم رخ داده است. این استقبال از سوی مدیران آنها صورت گرفته، ولی هنوز تقاضای رسمی ندیده ایم. درحال رایزنی هایی در اینباره هستیم، چون این دو باشگاه تأثیر زیادی در توسعه ورزش دارند. البته سایپا و پیکان و هوادار فعالیت خوبی در این عرصه دارند.
وی همینطور در رابطه با شرایط ورزشگاه دستگردی اظهار نمود: دستگردی متعلق به اداره کل نیست و اختیاری در مورد آن نداریم. با این وجود برای احیای ورزشگاه تختی اقدام نموده ایم و آنجا مقرر است یک مجموعه زیبا و مفرح برای حضور خانواده ها باشد و یک دهکده المپیک ورزشی را در تختی ایجاد نماییم. طرح جامع در مراحل نهایی است و پس از آمادگی این طرح، جانمایی ها صورت می گیرد تا در نهایت این طرح کامل شود.
جوادی همینطور در مورد حضور کمرنگ ورزشکاران تهرانی در تیم های ملی رشته های مختلف اضافه کرد: این مورد را تایید می کنم. ما در جلساتی که داشته های خودمان را بررسی کردیم، این مساله مشخص شد و کارشناسان می گویند این مورد حاصل کم توجهی در ۱۲ سال قبل است. در واقع به علت بی توجهی و نداشتن چشم انداز و نقشه راه و الگوهای پیشرفت این وضعیت شکل گرفته، اما خیلی هم تاریک نیست. البته شرایط فعلی با ظرفیت متناسب با استان تهران فاصله دارد. ما برای بازگشت به روزهای اوج مکاتباتی داشتیم و مشخص شد که هیئت ها گرفتار روزمرگی شده اند.
بر همین مبنا برای ایجاد یک شوک اولیه، سه مرتبه تزریق مالی داشتیم که در تاریخ اداره کل بی سابقه بوده است. در گام دوم از هیئت ها برنامه و نقشه راه خواستیم و نیمی از هیئت ها این کار را انجام داده اند. هم اکنون ورزش استان تهران با ترکیبی از برنامه های علمی و داشته های تجربی اداره می شود و ارتباط قطع شده اداره کل با هیئت ها مجدداً برقرار شده است. همینطور در همین شش ماه اخیر جلسه شورایعالی ورزش تهران را برگزار کرده ایم که اتفاق بزرگی است. ما باید حمایت و نظارت نماییم و اگر هیئتی همراه با برنامه های مدون نباشد، اقدام لازم را انجام می دهیم. نباید اجازه بدهیم که یک استعداد در گوشه ای از پایتخت به علت خواب آلودگی هیئت از بین برود.
وی افزود: دو ماه قبل با همه فدراسیون ها مکاتبه کردیم تا آمار ملی پوشان تهرانی را استخراج نماییم، اما متاسفانه هنوز به ما گزارش دقیقی نداده اند. تعداد بالایی از ورزشکاران تهرانی در تیم های ملی وجود دارد، اما آمار دقیقی نداریم.
مدیر کل ورزش و جوانان استان تهران در رابطه با فضاهای غیر ورزشی که در مجموعه تختی وجود دارد، خاطرنشا کرد: قانون اجازه داده ده درصد از اماکن ورزشی با فعالیتهای غیر مرتبط بهره برداری شود و ما هم بر همین مبنا جلو می رویم. ضمن اینکه بخشی از فعالیتهای ما در آنجا در چارچوب همکاری با شهرداری است و تفاهم کرده ایم که هر چقدر که فضا به شهرداری بدهیم، در نقطه دیگری فضا می گیریم. در مجموع اجرای طرح کامل در مجموعه ورزشی تختی چهار سال زمان می برد، اما فازهای مختلف مرحله به مرحله افتتاح می گردد. البته هرچقدر در تأمین منابع قوی باشیم، این زمان کم می شود.
جوادی اظهار داشت: استان تهران محروم ترین استان در سرانه ورزشی است. در واقع استان بزرگ شد، اما سرانه ورزشی به اندازه آن رشد نکرد. ما این مورد را در دستور کار قرار داده ایم و قرارداد در ارتباط با پروژه های عمرانی منعقد می شود تا بسیاری از پروژه ها که سال ها برابر چشم مردم بود و افتتاح نمی گردد، به سرانجام برسانیم.
همینطور کرمعلی ایرجی سرپرست معاونت توسعه ورزش قهرمانی اداره کل استان تهران در ادامه این نشست اظهار داشت: گروه سنی ۱۳ تا ۱۶ سال در این المپیاد شرکت می کنند و رشته های انتخاب شده که در بازی های آسیایی شانس مدال دارند. المپیاد پس از دو سه سال تعطیلی صورت می گیرد و ما نسبت به این گروه سنی شناخت زیادی نداریم، اما به هر حال آنها منتخب های رشته خودشان هستند. نکته مهم اینست که باید یک ذخیره ۵۰۰، ۶۰۰ نفری داشته باشیم که مدال آوران آینده از میان آنها باشند. قرار بود المپیاد در شهریور باشد، اما کرونا در آن زمان در اوج بود. زمان مناسب در تابستان خواهد بود، اما به هر حال این المپیاد یک بازه زمانی یک ماهه برگزار می گردد تا خیلی فشرده نباشد.
او در آخر تصریح کرد: تهران در بعضی رشته ها سهم خوبی در تیم های ملی دارد اما انتظارات زیادی از پایتخت وجود دارد. باید در این مورد تلاش شود تا بتوانیم شرایط بهتری داشته باشیم.
منبع: ncgu.ir
این مطلب انجمن گلف را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب