انجمن گلف NCGU
هفته پیشگیری از غرق شدگی،

غرق شدن بیشتر از 100 نفر طی 5 سال قبل در همدان

غرق شدن بیشتر از 100 نفر طی 5 سال قبل در همدان

انجمن گلف: به گزارش انجمن گلف، همدان رئیس هیأت نجات غریق و غواصی استان همدان از غرق شدن بیشتر از ۱۰۰ نفر طی پنج سال قبل در استان اطلاع داد و اظهار داشت: هفته اول خردادماه، هفته ملی جلوگیری از غرق شدگی است و شعار این هفته در استان ˮبه امید سال بدون غریقˮ درنظر گرفته شده است.


یکم تا هفتم خردادماه، هفته ملی جلوگیری از غرق شدگی نام دارد که با همکاری فدراسیون نجات غریق و غواصی و جمعیت هلال احمر در زمینه فرهنگسازی و رشد اطلاعات عمومی در رابطه با راهکارهای جلوگیری از غرق شدگی درحال اجراست که هر روز از این هفته به نام یک محیط آبی و خطراتش نامگذاری شده است.
استخرها و محیط های آبی خانگی با رویکرد آموزشی تابلوهای هشدار، کانال های انتقال آب با رویکرد آموزشی نجات ایمن، حوض، حوضچه و چاه با رویکرد آموزشی خودنجاتی، دریاچه ها و سدها با رویکرد آموزشی جلیقه نجات، سواحل و دریاها با رویکرد آموزشی مشاغل و فعالیتهای آبی، استخر کشاورزی با رویکرد آموزشی خطرات آبزیان و رودخانه ها با رویکرد اکوزشی دمای آب، عناوینی است که برای یکم تا هفتم خردادماه بمناسبت هفته جلوگیری از غرق شدگی در نظر گرفته شده است.
جمال لطیفی، رئیس هیأت نجات غریق و غواصی استان همدان در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: با عنایت به آیه شریفه ۳۲ سوره مائده که می فرماید هرکس نفسی را از مرگ برهاند تمامی مردم را از مرگ نجات داده است ازاین رو کمیته جلوگیری از غرق شدگی در هیأت غریق نجات و غواصی استان همدان، سرآمد کمیته های این هیأت از لحاظ اهمیت اسن و در کوشش برای هم افزایی با دستگاههای ذیربط مانند مدیریت بحران، شرکت آب منطقه ای، اورژانس، هلال احمر، پلیس و... است.

لطیفی خاطرنشان کرد: شعار این هفته "به امید سال بدون غریق" درنظر گرفته شده و در همین راستا تلاش می نماییم، آموزش و روشنگری های مورد نیاز صورت گیرد که همکاری دستگاههای نامبرده را می طلبد و باید در نظر داشت که هزینه این فرهنگسازی، سرمایه گذاری برای حفظ جان و جلوگیری از هدررفت نیروی انسانی کشور است.
مصطفی اسفندی، رئیس کمیته جلوگیری از غرق شدگی استان همدان هم در گفتگو با ایسنا، اظهار نمود: با عنایت به دو دهه سابقه در تیم های امدادونجات آبی و غواصی هلال احمر با ده ها عملیات غرق شدگی مواجه بودم و از نزدیک رنج خانواده های غرق شده را لمس کردم و نکته مهم اینست که بیشتر مغروقان را جوانانی می سازند که طبق فرمایشات رهبر انقلاب، سرمایه های کشور هستند.
اسفندی تصریح کرد: با آگاه سازی جوانان و خانواده ها و به صدا درآوردن زنگ اخطار در ذهن جامعه و نصب بنرهای هشداری و آموزشی در مناطق پرخطر مانند سدها، دریاچه ها و مکانهای آبی که خانواده ها برای تفریح از آنجا استفاده می نمایند، میتوان سهم بسزایی در جلوگیری از غرق شدن در آب ایفا کرد.
وی ضمن اشاره به برگزاری مسابقه نقاشی بین کودکان کمتر از ۱۳ سال استان بمناسبت هفته هفته جلوگیری از غرق شدگی، بیان نمود: بیشتر از ۸۰ اثر به دست ما رسید و ۳۰ نفر هم مورد تجلیل قرار گرفتند.


سیما سجادی، رئیس کمیته آموزش هیأت نجات غریق و غواصی هم در گفتگو با ایسنا، بیان نمود: کمیته جلوگیری از غرق شدگی استان همدان، کارگاه ها و همایش هایی در جهت آگاهی رسانی از عوامل خطرزا و مناطق با ریسک بالا و راهکارهای جلوگیری از غرق شدگی را در اختیار سه گروه هدف یعنی کودکان، معلمان و والدین یا مراقبان کودکان عرضه خواهد کرد.
سجادی افزود: از آنجاییکه آموزش، نقش کلیدی در کاهش آمار غرق شدگی در نسل های آینده خواهد داشت، آموزش مهارت های خودنجاتی، نجات ایمن و ایمنی آب در دستور کار کمیته پیشگیری و کمیته آموزش است.




منبع:

1402/03/07
11:28:29
0.0 از 5
520
تگهای خبر: آموزش , تیم , دستگاه , فدراسیون
این مطلب انجمن گلف را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۳ بعلاوه ۲
انجمن گلف
ncgu.ir - مالکیت معنوی سایت انجمن گلف متعلق به مالکین آن می باشد